Producten

 

Reviews

Kwaliteit, klantgerichtheid en een prettig gevoel

Je komt binnen met een huidje dat echt even aandacht nodig heeft en vervolgens loop je naar buiten alsof er niets aan de hand was. Een behandeling zorgt voor zo’n groot verschil! Bij Chic Kosmetiek ervaar je kwaliteit (in de behandeling en in de adviezen die je krijgt), klantgerichtheid, en ook niet onbelangrijk om je […]

Gerda Swinkels-Legierse

CHIC Kosmetiek

Visagie en Make-up

Bijna 90% van de vrouwen draagt make up. Vaak gebruiken zij niet de juiste kleuren die bij hun gezicht passen en gebruikt 60% van de vrouwen de verkeerde kleur foundation! De verandering van bril of haarkleur vraagt ook om een aanpassing voor het aanbrengen van de juiste kleuren. Laat u eens adviseren door onze professionele visagiste en leer de make up “tips and trics” om uw gezicht te laten stralen. Leer op de perfecte manier te accentueren met de prachtige make up van Pupa.

Prijzen visagie en make-up

 

Visagie en make-upPrijs
Make up advies & aanbrengen van make up
± 60 min
55,00
Avond / feest make up aanbrengen
± 30 min
30,00

 

Bruidsarrangement make-up

Op de dag van je bruiloft er perfect uitzien? Laat de visagie verzorgen door CHIC Kosmetiek. We plannen hiervoor altijd een proef-make-up in , en we hebben de mogelijkheid om op de dag van de bruiloft af te spreken op locatie.

Prijzen Bruids make-up

 

Bruids make-upPrijs
Proef make up
± 60 min
55,00
Bruidsmake up
(in de salon, op de dag zelf)
60,00
Bruidsmake up
(op jouw locatie, op de dag zelf)
op aanvraag

 

PUPA make-up lijn

De PUPA lijn is hypo allergeen, parfum vrij en niet op dieren getest. Gekarakteriseerd door een verpakking die soms serieus, soms speels is, opgedragen aan alle moderne, jonge vrouwen die graag up-to-date willen zijn. Oogschaduw, lipstick, gloss, nagellak, mascara, foundation en poeder zijn gemaakt van hoge kwaliteit primaire bestanddelen die een comfortabel, levendig en long lasting resultaat geven. Tegelijkertijd biedt het een goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Functionaliteit is het sleutelwoord van make-up die de naam PUPA draagt: de kleuren staan op één lijn en zijn eenvoudig uitwisselbaar.

pupa

Zo kunnen ze opgebracht worden in verschillende hoeveelheden, van een licht en transparant effect tot een complete dekking. Constante research geven steeds weer nieuwe ideeën, niet alleen in nieuwe formules maar ook in vooruitstrevende ontwerpen. Zoals een lipstick die verborgen is in een smalle, maar slimme koker: het heeft een kleine spiegel voor een snelle en precieze bijwerking van make-up, waar en wanneer het maar nodig is.

PUPA make-up wordt gekenmerkt door een vleugje glamour dat, net als in de mode, zichzelf steeds vernieuwt. Zo zijn er voorjaars-, zomer-, herfst- en Kerstcollecties met steeds een vernieuwende look en make up must haves.

Ook zijn er naast de seizoenscollecties ook prachtige gadgets en cadeautjes en parfums.

Dit maakt Pupa ook ideaal voor een verjaardagscadeautje of sint-en kerstgeschenkje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je ook op de hoogte worden gehouden van nieuwtjes, acties en aanbiedingen?
Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Dank je voor je inschrijving