Producten

 

Reviews

Kwaliteit, klantgerichtheid en een prettig gevoel

Je komt binnen met een huidje dat echt even aandacht nodig heeft en vervolgens loop je naar buiten alsof er niets aan de hand was. Een behandeling zorgt voor zo’n groot verschil! Bij Chic Kosmetiek ervaar je kwaliteit (in de behandeling en in de adviezen die je krijgt), klantgerichtheid, en ook niet onbelangrijk om je […]

Gerda Swinkels-Legierse

CHIC Kosmetiek

Een Peeling

wat is dat eigenlijk?

Een Peeling is een behandeling waarbij oude huidcellen verwijderd worden waardoor de nieuwe en jonge huidcellen aan de oppervlakte komen. Hierdoor wordt de huid weer zacht en ziet er egaler uit. Met een peeling kunnen oppervlakkige rimpels worden verzacht en sporen van acne sterk worden verminderd. Ook verkleuringen van de huid kunnen worden verwijderd. Een peeling kan ook preventief worden ingezet om rimpelingen of verkleuring van de huid te voorkomen. Een peeling is met name geschikt op plaatsen waar de huid vrij dun is, zoals in het gezicht, de hals en de rug van de hand.

Er zijn meerdere soorten Peeling technieken. Bij de Fysische peelings wordt de huid als het ware mechanisch gepolijst. En bij de Chemische peelings wordt de oude huidlaag door middel van een stofje verwijderd.  Biologische peelings of kruidenpeelings zijn dus ook chemische peelings. 

Fysische peeling

Microdermabrasie betekent letterlijk “afslijpen van de huid”of het fijner polijsten van de huid. Bij deze behandeling wordt een straaltje van microkristallen onder vacuüm op de huid gespoten. Deze straal neemt de bovenste laag dode huidcellen mee. Hierdoor verbeter je de huidstructuur en verdwijnen o.a pigmentvlekken, rimpels, groffe porien en een grauwe huidskleur. Klik hier voor meer informatie over microdermabrasie.

Chemische peelings

Chemische peelings behandelen de huid met een chemische stof die de oppervlakkige huidcellen doet afsterven. Een stof die hier vaak voor wordt gebruikt is Glycolzuur. Deze stof wordt gebruikt voor een “zachte” peeling. Als voorbehandeling aan de mesotherapie behandeling wordt deze stof gebruikt. Kijk hier voor meer informatie over mesotherapie.

          Aanvullende peeling behandelingen van CHIC Kosmetiek :

 

Beaute neuve behandeling van Guinot

In deze behandeling passen we een fruitzuurpeeling toe die verkleuringen en een grauwe teint verwijdert en de huid een frisse en egale teint geeft. Klik hier voor meer informatie over de beaute neuve behandeling

Biologische peeling van Guinot

Deze zachte peeling is geschikt voor de meest gevoelige huidtypes en is op basis van groene thee en fruitzuren. U kunt deze peeling 2x maal per week thuis toepassen om verstopte porien tegen te gaan en een frisse huidteint te krijgen en te behouden.

Biologische peeling van Valmont

Deze gel smelt op de huid in een exfolierende olie en verandert daarna in contact met water in een milk die de huid diep reinigt en alle onzuiverheden verwijdert die de huid dof maken. Deze gel is verrijkt met het enzym fyto-alpine die de huid glans geeft en witte lupide stimuleert de doorbloeding in de huid.

Agera Rx Microdermabrasie peeling

Deze microdermabrasie peeling voor thuisgebruik is op basis van dezelfde medische kwaliteit kristallen als de microdermabrasie behandeling in onze salon. Het is dé meest intensieve peeling voor thuisgebruik, het bevat; Kristallen, AHA fruitzuren én Vitamine C. Deze 3 werkstoffen zorgen ervoor dat uw huidstructuur verbeterd, grove porien verminderd en lijntjes en rimpels vervagen. Na uw huidanalyse wordt bekeken hoe vaak u deze thuis mag toepassen.

Tijdens een gratis intake die vooraf wordt gehouden voor elke behandeling, wordt er na de huidanalyse bepaalt welke peeling voor u geschikt is en het beste resultaat geeft.

Bel voor meer informatie of reserveer nu uw Peeling behandeling op 073 – 644 29 52

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je ook op de hoogte worden gehouden van nieuwtjes, acties en aanbiedingen?
Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Dank je voor je inschrijving