Producten

 

Reviews

Kwaliteit, klantgerichtheid en een prettig gevoel

Je komt binnen met een huidje dat echt even aandacht nodig heeft en vervolgens loop je naar buiten alsof er niets aan de hand was. Een behandeling zorgt voor zo’n groot verschil! Bij Chic Kosmetiek ervaar je kwaliteit (in de behandeling en in de adviezen die je krijgt), klantgerichtheid, en ook niet onbelangrijk om je […]

Gerda Swinkels-Legierse
[osmapper id="1658"]

Valmont gezichtsbehandelingen

Het Zwitserse merk Valmont bestaat al ruim 30 jaar en de hele lijn van producten en behandelingen staat in het teken van Celtherapie. Deze methode werkt diep door tot in de levende huidlagen. Met het 100% pure Collageen Masker van Valmont kan huidveroudering bij de kern aangepakt worden. De huidcellen worden intensief geprikkeld zodat ze opnieuw collageen gaan aanmaken. De huid wordt hierdoor voller, zachter en krijgt weer een jonge uitstraling.

Bij uw bezoek aan ons instituut wordt altijd eerst een huidanalyse gedaan om te kijken welke behandeling juist voor U geschikt is. Hieronder vindt u onze gezichtsbehandelingen van Valmont.

Alle onderstaande behandelingen zijn inclusief epileren van de wenkbrauwen en gelaatsmassage.

 

BehandelingPrijs

Source of Bisses Hydratatieritueel


Dit hydratatieritueel lest de dorst van de meest vochtarme huid. De opperhuid krijgt haar vitaliteit terug, de huidskleur krijgt een gezonder aanzien en droogtelijntjes worden gladgestreken. Na deze behandeling, die men absoluut moet ervaren, voelt uw huid zo fris als ochtenddauw
110,00

Vitality of the Glaciers Energieritueel


Vitaliserende behandeling voor een huid die een te kort heeft aan energie. Deze herstellende, antiverouderende behandeling geeft stevigheid en een verjongende werking aan de huid.
99,00

Snow Bright Glans en anti-pigment ritueel


Deze behandeling is speciaal gericht op antiveroudering. Het werkt preventief op pigmentvlekken en vermindert reeds bestaande pigmentvlekken. De huid wordt weer voorzien van een jeugdige glans.
110,00

AWF 5 lifting and filling


Deze behandeling is speciaal gericht om de huid glad te strijken en te verstevigen. Inclusief extra verstevigend ampul en het befaamde 100% pure collageenvliesmasker.
115,00

Peaks of Purity Zuiverend ritueel


Een behandeling die de strijd aangaat tegen de zichtbare tekenen van veroudering, speciaal voor de huid die te maken heeft met onzuiverheden en verminderde stevigheid.
99,00

Massages ter uitbreiding van Valmont gezichtsbehandelingen

 

MassagePrijs
Paraffine handpakking
(alleen van november tot en met februari)
15,00
Gelaatsmassage of voetmassage15,00
Rugmassage 25 min 30,00
Ontspanningsmassage 50 min55,00
Hotstone massage 50 min 60,00

 

Bekijk al onze gezichtsbehandelingen                                  Neem contact met ons op!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je ook op de hoogte worden gehouden van nieuwtjes, acties en aanbiedingen?
Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Dank je voor je inschrijving