Producten

 

Reviews

Kwaliteit, klantgerichtheid en een prettig gevoel

Je komt binnen met een huidje dat echt even aandacht nodig heeft en vervolgens loop je naar buiten alsof er niets aan de hand was. Een behandeling zorgt voor zo’n groot verschil! Bij Chic Kosmetiek ervaar je kwaliteit (in de behandeling en in de adviezen die je krijgt), klantgerichtheid, en ook niet onbelangrijk om je […]

Gerda Swinkels-Legierse

CHIC Kosmetiek

PCA Skin behandelingen

PCA Skin richt zich met professionele behandelingen en producten op huidverbetering. Het merk is pionier in peelings en zijn erop gericht om de celdeling te verjongen. Alle PCA skin behandelingen zijn anti-aging. Daarnaast kan er sprake zijn van een ander huidprobleem, zoals acne, pigmentproblemen, huidveroudering of roodheid.

PCA Peeling = medische kwaliteit + beleving + comfort + ontspanning.

In de salon krijgt u na uw huidanalyse en persoonlijk gesprek een advies in welke van de onderstaande peelings voor u geschikt zijn. Voor het verminderen van de downtime adviseren we bij alle Peeling behandelingen het Posttreatment pakket a 39,95 af te nemen om de downtime verminderen en uw huid beter te activeren.

BehandelingPrijs

Detox deep pore treatment small


Deze actieve samenstelling is een uitstekende keuze om alle huidtypes te ontgisten. Het dringt diep door in de huid, lost vuil op, verweekt mee-eters, dood bacteriën, vermindert ontstekingen, grove huidstructuur en laat de huid weer schoon, fris en gehydrateerd uitzien. Exclusief epileren van de wenkbrauwen.
59,00

Detox deep pore treatment large


Behandeling zoals bovenstaand omschreven, maar uitgebreid met gezichtsmassage, epileren van de wenkbrauwen en het therapeutisch peelend masker welke wordt aangepast aan uw huidtype.
99,00

Detox Oxy treatment


Deze behandeling met anti-oxidanten neutraliseert vrije radicalen die schadelijk zijn voor de huid, zoals slechte eetgewoonten, roken en overmatig blootstelling aan de zon. Helpt tevens om gezonde huid te behouden en verslapte en gestreste huid er weer jonger uit te laten zien. Vaak adviseren we deze behandeling voorafgaand aan een PCA peeling of als afwisseling tussen PCA peeling behandelingen door.
99,00

PCA Peeling Original


Onze huidvriendelijke effectieve peelings zijn er voor alle huidtypes geschikt doordat er maar liefst 15 verschillende peeling behandelingen zijn en onze samenstellingen bevatten verschillende werkstoffen als TCA ,AHA, melkzuren ,salicylzuur, kojic acid, vitamines en retinol die helpen uw huidconditie in korte tijd aanzienlijk te verbeteren.
99,00

PCA Peeling Double


Onze huidvriendelijke effectieve peelings zijn er voor alle huidtypes geschikt doordat er maar liefst 15 verschillende peeling behandelingen zijn (waarbij we 2 peelings combineren in deze behandeling) en onze samenstellingen bevatten verschillende werkstoffen als TCA ,AHA, melkzuren ,salicylzuur, kojic acid, vitamines en retinol die helpen uw huidconditie in korte tijd aanzienlijk te verbeteren.
119,00

Retinol 4 of 6% Peeling


De ultieme huidverjongende peeling met pure retinol. Of we 4% of 6% retinol gebruiken is afhankelijk van de weerbaarheid van uw huid. De behandeling is dé anti aging behandeling met nauwelijks down time (vervelling) Niet voor niets de sterbehandeling die Wendy van Dijk, Chantal Janzen ondergaan omdat zij direct weer camera ready moeten zijn. Weinig down time en maximaal effect. Vaak wordt wel eerst voorafgaand aan deze behandeling een PCA Peeling geadviseerd om uw huid eerst in topconditie te krijgen voor het beste resultaat.
129,00 - 139,00
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je ook op de hoogte worden gehouden van nieuwtjes, acties en aanbiedingen?
Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Dank je voor je inschrijving