Producten

 

Reviews

Kwaliteit, klantgerichtheid en een prettig gevoel

Je komt binnen met een huidje dat echt even aandacht nodig heeft en vervolgens loop je naar buiten alsof er niets aan de hand was. Een behandeling zorgt voor zo’n groot verschil! Bij Chic Kosmetiek ervaar je kwaliteit (in de behandeling en in de adviezen die je krijgt), klantgerichtheid, en ook niet onbelangrijk om je […]

Gerda Swinkels-Legierse

CHIC Kosmetiek

Guinot gezichtsbehandelingen

Hieronder vindt u onze gezichtsbehandelingen van Guinot.

Bij uw bezoek aan ons instituut wordt altijd eerst een huidanalyse gedaan om te kijken welke behandeling juist voor U geschikt is.

Hieronder kunt u lezen welke mogelijkheden er zijn, zodat u vast wat kunt orienteren.

Prijslijst Guinot gezichtsbehandeling

Behandeling 

Hydradermie dubbele ionisatie


Met hydradermie, een verzorgingsmethode met zichtbare en langdurige resultaten, beleeft uw huid een nieuw welzijn. In iets meer dan een uur krijgt uw gezicht een nieuwe stralende schoonheid, dankzij de speciaal voor uw huidtype geselecteerde en door milde ionisatie verspreide werkstoffen.

De hydradermie behandeling is thans over de hele wereld een maatstaf voor alle top schoonheidsinstituten en voor diegene die het beste voor hun huid willen. Afhankelijk van uw behoeften selecteren wij het type behandeling dat het best voor u geschikt is; hydradermie voor de vette, droge, gevoelige huid, tegen rimpels, om de huid lichter te maken, voor de oogcontour of voor de hals.
72,50

Age Summum


Per 1 januari 2015 hebben we een nieuwe behandeling van Guinot, de Age summum.
Deze behandeling werkt verjongend, verstevigend en glans versterkend.
Deze gezichtsbehandeling bestaat uit 4 stappen.

  • Exfolieëren: de huid vernieuwen door dode huidcellen te verwijderen

  • Regenererend anti-ageing serum: stimulatie van de celregeneratie

  • Anti-verouderings gezichtsmassage: verstevigen van weefsels

  • Anti-verouderings glans-boost gezichtsmasker: herstel van de stralende glans

94,50

Hydraplus


Met de hydraplus behandeling geniet u niet alleen van alle weldaad en zaligheden zoals bij de Hydradermiebehandeling maar bij de hydraplus behandeling wordt ieder onderdeel van het gezicht apart aangepakt. Zo worden er aparte gels gebruikt voor de ogen, de hals, het decolleté en de gezichtshuid. Daarbij krijgt ieder deel nog extra ampullen totaal afgestemd op de behoefte van uw huid.

Ook de maskers worden allemaal apart afgestemd op de ogen, apart voor de hals en decolleté en apart voor het gezicht. Met de hydraplus behandeling bereikt u het meest intensieve en duurzame resultaat.
89,50

Liftosome


De eerste werkelijk effectieve liftingverzorging met sinaasappelextract, doet de huid als bij toverslag ontwaken. De huid wordt onmiddellijk veerkrachtiger, rimpeltjes vervagen en de gezichtscontour wordt steviger.

Na een heerlijke massage, voelt u zich als herboren. Daarna wordt het thermage modelant masker aangebracht met collageen om de huid te voeden en te liften.

De liftosome behandeling is ideaal voor alle huidtypen (droog, vet of gevoelig) en doet vooral wonderen bij diegene bij wie de huid tekenen van vermoeidheid en stress vertoont.
75,00

Aromatic


Elk huidtype heeft zijn eigen specifieke behoeften. Daarom hebben wij met deze behandeling de beschikking over (o.a. verzachtende, antistress en verstevigende eigenschappen) 5 geconcentreerde essentiële oliën (o.a. voor vermoeide, gevoelige, vette huid of droge huid), die wij eindeloos kunnen combineren.

In uw aanwezigheid bereiden wij een masker en een crème die speciaal zijn afgestemd op uw huid en brengen deze vervolgens met een heerlijke massage aan. Een heerlijk ontspannende behandeling op basis van planten die bijzonder rijk is aan werkstoffen.
59,50

Beauté neuve


Laat uw grauwe teint achter in de schoonheidssalon. Uw huid vernieuwen, dat kan.In slechts één behandeling, wilt u langer en intensiever resultaat dan adviseren wij een kuur van 4 behandelingen in 4 weken tijd.( zie onderaan pagina) In 4 behandelingen van 60 minuten met beauté neuve, krijgt u weer een fijnere, gladdere huidstructuur. Het pluspunt: een verzorging met een tweeledig effect, gebaseerd op de elkaar aanvullende werking van fruitzuren en fruitenzymen, om dode cellen en onzuiverheden te verwijderen. De zuren, afkomstig van appels, druiven en citrusvruchten breken de celverbindingen af om dode huidcellen met zachtheid los te maken. De uit ananas en papaja gewonnen enzymen worden opgebroken in minuscule deeltjes om deze beter te kunnen verteren. Het resultaat: een huid zo fris als die van een baby en een heldere egale teint en vermindering van pigmentvlekken.
70,00

Hydralift


Een verstevigende behandeling voor het gezicht. Deze behandeling is erop gericht de spieren van ons gelaat te trainen en aan te spannen. Een verstevigende behandeling die onmiddellijk aan de huid zichtbaar en voelbaar is. Een ware fitness workout voor uw gelaat!
89,50

Microbiotic gelaat


Deze behandeling bestaat voornamelijk uit reinigen van de onrustige huid die een onregelmatige talg afscheiding heeft tot ontstekingen (acne huid).We kalmeren de huid na door gebruik te maken van ozon therapie met lavendel.Deze behandeling wordt vaak toegepast op zowel mannen als vrouwen met de leeftijd tot ongeveer 40 jaar.
56,00

Liftosome buste


Liftosome buste, de eerste werkelijk effectieve liftingverzorging met sinaasappelextract, doet de delicate decolleté huid als bij toverslag ontwaken. De huid van de buste wordt onmiddellijk veerkrachtiger, rimpeltjes vervagen en de buste wordt steviger. Na een heerlijke massage, voelt u zich als herboren.Deze behandeling wordt toegepast bij alle andere Guinot gezichtsbehandelingen naar keuze.
60,00

Hydradermie buste


Met hydradermie, een verzorgingsmethode met zichtbare en langdurige resultaten, beleeft de huid van de buste een nieuw welzijn. Door milde ionisatie worden speciaal geselecteerde werkstoffen diep in de huid opgenomen. De hydradermie behandeling is thans over de hele wereld een maatstaf voor alle top schoonheidsinstituten en voor degenen die het beste voor hun huid willen. Een voedende en verstevigende behandeling voor de buste
52,50

Hydra lift plus


Combinatie van hydra plus en hydralift, voor een intensieve opname van werkstoffen d.m.v ionisatie en gelaatslifting d.m.v spierversteviging in het gelaat.
129,50

Lift-0-plus


Combinatie van hydra lift en liftosome, voor een gelaatslifting en een versteviging d.m.v het Collageen thermage masker.
109,50

Kuurbehandelingen Guinot

Voor de onderstaande kuurbehandelingen rekenen we aktieprijzen met 10% korting, voor een nog beter en duurzamer resultaat.

BehandelingAktieprijs
Hydradermie:
4 behandelingen, 1x per week
261,00
Beauté neuve:
4 behandelingen, 1x per week
253,80
Aromatic:
4 behandelingen, 1x per week
214,20
Liftosome:
4 behandelingen, 1x per week
268,20
Hydraplus:
4 behandelingen, 1x per week
322,20
Hydra lift:
4 behandelingen, 1x per week
322,20
Hydra lift plus:
3 behandelingen, 1x per week
349,65
Lift-O-plus:
3 behandelingen, 1x per week
295,65

 

Massages ter uitbreiding van Guinot gezichtsbehandelingen

 

MassagePrijs
Paraffine handpakking
(alleen van november tot en met februari)
15,00
Gelaatsmassage of voetmassage15,00
Rugmassage 25 min 30,00
Ontspanningsmassage 50 min55,00
Hotstone massage 50 min 60,00

 

Bekijk al onze gezichtsbehandelingen                              Neem contact met ons op!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je ook op de hoogte worden gehouden van nieuwtjes, acties en aanbiedingen?
Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Dank je voor je inschrijving